back_Exterior copy.jpg

The entry for the "Who's Next?" house  competition was an open contest that could be adapted on any site. The house would be narrow and tall for more densified city living. The ground level would house the lounge / dining / kitchen, with complete transparency from the front to the back swimming pool. As you rise throughout the house, the bedrooms would be on the upper levels. The storage and all utilities would be housed in a storage block that would enable the rest of the house to have a open house plan. The sustainability aspects would include solar cells, a water storage tank, a heat exchanger and cooling the house in the summer with the help of the cool pool water. A garage / workshop would be housed in the basement 

01_FINAL-Exterior1.jpg
FINAL-Interior1.jpg
FINAL-Interior3.jpg
06-section_Panel.jpg
08-section2 copy.jpg
04pls-01-00.jpg
05-pls-01-02.jpg

Axo - Basement Level

Axo-01.jpg
Axo00.jpg

Axo - Ground Level

Axo - Level 01

Axo01.jpg

Axo - Level 02

Axo02.jpg